Combat Rogue
|
lordek |
Přidané 17-05-2012 22:30
|

Nováček

Příspěvek: 5
Založený: 17.05.12
|
Ahojte jsem Ivo jsem z Frýdku-Místku nedaleko Ostravy je mi 20 let jsem studentem Vysoké školy.
Moje postavy ve hře jsou Combat Rogue Blood Elf 85 lvl-(ktery je zaroven i muj MAIN (403 Ilvl)-profese Achemka (elixir master)-525- herbalismus-525.
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Bodybuilder/simple
Moji alti-Blondegirlcz 85lvl-(389ILVL)-Arcane Mage-(Blood Elf)
Avatartank 85 lvl Protection Paladin-(379ILVL cca)-(Blood Elf)
Zerolimits Undead Warrior 58 LVL
Darkage Tauren Hunter 83 LVL
Psomedved 69lvl Death Knight
-ve svem volnem case expim vicemene meho huntera ale zameruju se na meho Maina rogunu )
-Duvod proc chcu odejit z me guildy je ten protoze lidi nemaji proste ty ambice do toho dat vse podat maximalni vykon...a v poslednich tydnech se malokdy sejdem a mame max 2 krat tydne progressu pred dalsim resetem vzdy jsem TOP dps nase guildy raidoivani beru seriozne a mam rad vyzvy a poradnej progress v raidu.
-Prisel jsem na vas pres web wowprogress.com
- Ocekavam abyste mi proste dali sanci ukazat jaky jsem a co ve me je
Enchanty, gemy o gear myslim ze nemam spatny...a zkusenosti mam v DS po 6/8 HC.
jinak mam 6/7 HC FL dole 7/7 normal ...
-Nabizim spolehlivost z me strany pravidelne chozeni na raid ci progressovani.. rad pomaham, jsem klidny clovek co se nikdy kvuli nicemu zbytecne nerozciluje vzdycky zachovanim chladnou hlavu a tak i jednam
-Vas raid time mi vyhovuje a klidne bych se i podridil kdyby se to casem zmenilo.
-Moje internetove pripojeni je WIFINA rychlost okolo 8MB/s nemam zadne problemy s internetem
-Jinak mam funkcni Mumble Team Speak či Ventrilo
-Nakonec me prihlasky bych chtel podekovat vsem co si ji precetli nic si od ni neslibuju pouze se chcu pripojit k lidem kteri sdili moje nadseni a dychtivost zdolavat bosse a snazit se byt nejlepsi v tom co delame )
Tak se zatim mejte Ahoj a GL pri progresu!  |
|
|
|
lordek |
Přidané 17-05-2012 22:33
|

Nováček

|
jinak bych mel zajem o R1 ale pokud by to jinak neslo tak klidne do R2 ale preferoval bych R1. |
|
|
|
Zhack |
Přidané 18-05-2012 00:15
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 22
Založený: 29.03.12
|
Ahoj,
diky za prihlasku
kdyz tak koukam na tvuj gear, tak se musim ptat proc nemas epicke gemy.
mas nekolik itemu "Best in Slot" a jen jeden +50 gem, duvod ? 
legendarky taky koukam ze jeste nejsou
progress, alespon podle bnetu, mas 5/8 HC (jen 1x Hagara)
cele to na me dela dojem ze to je spis alt nez main, ale to je celkem jedno
takze zaverem,
v R1 neni pro dalsi rogunu volne misto
v R2 nevim presne jak to maji s mistem
gearem a progressem by tahle roguna patrila do R2, ale to zalezi na vyjadreni RL R2
jako + beru tvoje nadseni a dychtivost k progressu  |
|
|
|
lordek |
Přidané 18-05-2012 12:46
|

Nováček

|
Duvod proc nemam +50 gemy ve vsech slotech je ten protoze mam proste nedostatek goldu k porizeni techto gemu no jo ale warmastra jsme meli skoro dole..jinak taktiky znam na vsecky HC bosse stravil jsem hodiny studovanim HC bossu v DS 
Dobre pockam na vyjadreni.
Jinak by mi ta R2ka vubec nevadila |
|
|
|
Zhack |
Přidané 18-05-2012 16:18
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 22
|
lordek napsal:
Duvod proc nemam +50 gemy ve vsech slotech je ten protoze mam proste nedostatek goldu k porizeni techto gemu no
sice ted nejde bnet, ale pokud se pamatuju tak jsi Deathwinga zabil asi 11x, nerikej mi ze ti za celou dobu padnul jen 1 cervenej gem a ze musis gemy kupovat
tohle jako vysvetleni neberu, to je jen vymluva
Upravil/a Zhack dne 18-05-2012 18:12
|
|
|
|
Fluks |
Přidané 18-05-2012 18:48
|

Administrátor

Příspěvek: 6
Založený: 19.04.12
|
Čau, přihláška super ,ale popravdě ... 50gemy v lepších itemech bys měl mít a nedostatek goldů? Stačí udělat pár daily, máš profese, atd ... Z té přihlášky mi přijde ,že jsi nadčený hráč ,ale podle gearu na postavě mi to nepřijde ,že bys do toho byl až tak hrrr. Jako leader R2 bohužel NE - hlavním důvodem je to ,že pro Rogunu nemám volné místo. GL chlape  |
|
|
|
lordek |
Přidané 18-05-2012 20:48
|

Nováček

|
aha tak skoda jako sehnal bych ty +50 gemy .. tak ok no.. |
|
|
|
Smashing |
Přidané 20-05-2012 11:40
|

Administrátor

Příspěvek: 11
|
Hoj,
No co, na gemy +50 ne kazdy ma a prijde mi, ze to neni zrovna ta nejdulezitejsi vec. Ja bych byl aspon pro vyzkouseni na raidu a uvidime, co v tobe je. Nas rogue stejne posledni dobou slackuje, tak za pokus nic nedame. Napis si ingame o inv do guildy a uvidime se ve stredu na raidu. |
|
|
|
Emen |
Přidané 20-05-2012 20:10
|

Nováček

Založený: 17.04.12
|
Cau.. Tak k prihlaske, pekne vypisana, je tam dokonca snad aj vsetko co tam ma byt.. No ale k rogune - gear staty reforge atd posudzovat nebudem, ale urcite by si mal zacat skladat legendarky a troska nieco spravit s tymi gemami.. Chyba ti enchant na CHESTE takze to si urcite to 1. raidu sprav.. Dalej profesie - myslim ze by si si herb mal spravit skor na alta ak to mas na farmenie a tu si spravit napr BS - momentalne boostuje najviac..
Su to len navrhy, nakoniec predsalen niesom ten co rozhoduje o tom ci si alebo niesi prijaty, ale vzhladom na stav nasej roguny ktora na to aky ma gear netoci take cisla(!!) tak si myslim ze za skusku na raid by to mohlo byt aby si ukazal co v tebe je a ci ta "chladna hlava a dychtivost davat dole bossov" su neni len keci ale je to naozaj tak GL
Emen
Upravil/a Emen dne 20-05-2012 20:51
|
|
|
|
lordek |
Přidané 20-05-2012 22:32
|

Nováček

|
No legendarky skladam a uz je skoro mam jen staci zabit deathwinga a jsou moje  |
|
|